Joy Taling, Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar!

vrijdag 16 juni 2017
Joy Taling, Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar!

Joy Taling, eigenaar van Outdoorpark SEC Survivals uit Almere mag zich Flevolands Zakenvrouw van het Jaar 2017 noemen. Afgelopen donderdagavond werd in Zeewolde, na een spannende strijd, de prijs uitgereikt aan de trotse winnaar.
“Dit is zo ongelooflijk, ik heb altijd mijn eigen pad gevolgd en dan deze erkenning, dat doet me heel veel” aldus Joy Taling, die ondanks haar 32 jaar al 12 jaar ervaring heeft als ondernemer.  

Buitensport in Flevoland

Voor Joy was de nominatie enkele maanden geleden, een complete verrassing. Blijkbaar was ze in Flevoland opgevallen met haar buitensportbedrijf. “Dit heb ik totaal niet zien aankomen, het was alsof ik in een achtbaan terecht kwam. Veel publiciteit, nieuwe contacten, voorbereidingen voor de verkiezing en ondertussen zitten we met ons Outdoorpark in het hoogseizoen” vertelt een zeer opgewekte Joy. 

Dynamisch en maatschappelijk betrokken

Voor de verkiezing van dit jaar waren zestig kandidaten voorgedragen. De jury heeft op basis van interviews, bedrijfsbezoek, boekenonderzoek en presentaties alle kandidaten beoordeeld. Hoewel de concurrentie stevig was heeft de jury unaniem Joy Taling uitgeroepen tot Flevolands Zakenvrouw van het Jaar in de categorie MKB ondernemer. Uit het juryrapport: “Joy Taling is eigenaar van een bijzonder dynamisch en maatschappelijk betrokken bedrijf. Zij is innovatief en weet haar bedrijf goed in de schijnwerpers te zetten”.   

Naast de juryprijs heeft Joy Taling ook de publieksprijs gewonnen.

Jaarlijkse verkiezing van vrouwelijk talent

De verkiezing wordt georganiseerd door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. Jaarlijks wordt in drie categorieën, MKB ondernemer, manager en zzp’er, de prijs uitgereikt aan een vrouw met opvallende talenten. Behalve de juryprijs wordt ook een publieksprijs uitgereikt op basis van stemmen van de leden van het Netwerk. Dit jaar is het voor het eerst dat beide prijzen zijn toegekend aan een en dezelfde winnaar.
Met deze verkiezing wil het Netwerk extra aandacht geven aan vrouwelijk talent in Flevoland.  
De verkiezing vond donderdagavond plaats in Theater The Lux in Zeewolde.