Scholen

Schoolreisje, sportdag of introductiedag in Almere

Een schoolreisje vol actie en plezier!

We bieden een ervaring die spannend, sportief en leerzaam is. En het belangrijkste is dat het ontzettend leuk is.
De leerlingen voeren uitdagende en speelse opdrachten uit, waarbij samenwerking gestimuleerd wordt. Plezier staat voorop. Iedereen krijgt de gelegenheid om het beste van zichzelf te laten zien. Onze outdoorbegeleiders zorgen dat iedere leerling meedoet en zich vermaakt.

Altijd een geschikt schoolreisje Almere

Hieronder vindt u onze schoolreis arrangementen. Op verzoek organiseren wij elk gewenst schoolreisje, bijvoorbeeld met een specifiek thema. U kunt ook activiteiten toevoegen, zoals boerengolf, picknick, drakenbootraces, teamspelen of een kanotocht. Desgewenst regelen wij het vervoer voor u. 

Actief schoolkamp in Almere (NIEUW)

Drie dagen vol activiteiten en twee overnachtingen. Het programma is gevuld met sportieve activiteiten als Surival, Kanovaren, Bosspelen, Teambuilding, Klimmen in het klimbos en een bezoek aan Almere Jungle. De leerlingen zullen zich uitstekend vermaken! De overnachtingen vinden plaats in tenten op ons Outdoorpark. Geen luxe, maar wel ontzettend leuk! 

Pakket Reference

Schoolreis Zomerspelen NIEUW
Leeftijd: 4 t/m 16 jaar
Minimaal: 35 deelnemers
Duur: 2 uur of 3 uur
Vanaf: € 8,50

Info

Schoolreis Zomerspelen, schoolreisje vol plezier

Voor een speels en actief schoolreisje

De Schoolreis Zomerspelen biedt de school grote vrijheid en een voordelig programma. Voor de Schoolreis Zomerspelen is een speelveld ingericht met heel veel leuke spellen, speelse uitdagingen en veel mogelijkheden voor plezier en ontspanning. Bij dit programma wordt het programma niet bepaald door onze begeleiders, maar kan de school zelf de regie in handen nemen. Een begeleider van SEC Survivals is aanwezig voor uitleg, tips en ondersteuning. 

Schoolreis vol leuke spellen  

De Schoolreis Zomerspelen is geen wedstrijd, maar kan indien gewenst wel zo worden ingericht door de school. Er is heel veel te doen, en dat kan in groepjes of individueel, met competitie of zonder competitie. Dat bepaal je zelf. Wat kun je verwachten? 
Twister, Mega Jenga, Boogschieten, Lopende Brug, Funslangen, Boerengolf, Bungee-run, Gatenkaas, Spinnenweb, Mega-Katapult schieten, Ski-loop, Blikgooien, Springslangen, Spinladder, Mega Voetbalpool, Bamboe Piramide bouwen, Mega Mikado, Bandenpiramide, Jeu de Boules, Yahtzee. Dit kan naar wens worden uitgebreid met extra activiteiten als vlotvaren, survival of kanovaren.  

Schoolreis, samen spelen, samen plezier

Dit schoolreisje kan naar eigen wens worden ingevuld. Van zeer ontspannen, lekker spelen en picknicken tot uitdagend, met een spannende competitie en prijsuitreiking. 
Naast bovengenoemde spellen zorgen wij voor picknickbanken, een overkapping en een ervaren begeleider. 
Het Schoolreisje Zomerspelen is een programma zonder water of modderonderdelen. Deelnemers kunnen natuurlijk wel vies worden, het programma vindt plaats in de natuur. 

Praktische informatie

Dit schoolreisje duurt 2 uur en kan met een uur worden verlengd.  Eventuele consumpties vallen binnen de tijdsduur van het arrangement. 
De begeleiders vanuit school zijn bij dit arrangement actief betrokken bij het programma en worden daarbij ondersteund door een begeleider van Outdoorpark SEC Survivals. 

Begeleiders mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten á € 1,75 bestellen. Dit is voordeliger en zo blijven de uitgaven overzichtelijk. 

Voor zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 2,50 p.p.

Eten en drinken tijdens schoolreisje

Je kunt eten bestellen, zoals versgebakken patat, hartige snack of een stoere survivalburger. Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan. 

Extra mogelijkheden:

Extra uur Zomerspelen

Het arrangement kan worden uitgebreid met een extra uur Zomerspelen. Dat betekent meer meer uitdagingen en meer plezier! € 3,00 p.p.

Vlotvaren

De leerlingen gaan 1 uur vlotvaren op het meer bij Outdoorpark SEC Survivals. Een zwemdiploma is verplicht. Inclusief drinken; € 7,50 p.p.

Survivalburger (scholen)

Hamburger van de bbq met broodje en saus. Een survivalburger is geen complete maaltijd, maar een stevig tussendoortje; € 2,00 p.p.

Patat

Na afloop of in de pauze een portie versgebakken patat, met mayonaise of ketchup; € 2,50 p.p.

Hartige snack

Naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé, in de pauze of na afloop; € 1,75 p.p.

Consumptiemunten

Consumptiemunt voor begeleiders. Voor o.a. koffie, thee en frisdrank; € 1,75 per stuk.

Weekendtoeslag scholen

Op zaterdag en zondag geldt voor schoolreisjes, sport- en introductiedagen een toeslag van € 2,50 p.p.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close

Schoolreis Survival
Leeftijd: 4 t/m 16 jr
Minimaal: 35 deelnemers
Duur: 2 1/2, 3 1/2 of 4 1/2 uur
Vanaf: € 11,90

Info

Speelse schoolreis survival

Avontuurlijke tocht op het outdoorpark

Tijdens de schoolreis survival gaan de leerlingen met een enthousiaste outdoorbegeleider op avontuur in ons outdoorpark. Ze gaan de uitdaging aan met diverse hindernisbanen, klimwand, junglebrug, waterswing, camotunnels, en nog veel meer leuke onderdelen.

Schoolreis survival vol plezier

Afhankelijk van de leeftijd, motorische ontwikkeling van de deelnemers en de wensen van de school wordt een parcours samengesteld. Onze ervaren begeleiders zorgen dat elke deelnemer op het eigen niveau wordt uitgedaagd. Daarbij is winnen niet belangrijk: plezier staat voorop!  

Praktische informatie

Het schoolreis arrangement kan geboekt worden voor 2 1/2, 3 1/2 of 4 1/2 uur. In het arrangement is 3/4 uur gereserveerd voor gebruik van de picknickplek, consumpties en het omkleden. Tijdens deze 3/4 uur valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen begeleiders vanuit Outdoorpark SEC Survivals aanwezig. 

Begeleiders vanuit school mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten á € 1,75 bestellen. Dit is voordeliger en zo blijven de uitgaven overzichtelijk. 

Voor zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 2,50 p.p.

Je kunt een Schoolreis Survival combineren met een andere activiteit zoals Vlotvaren, Kanovaren of Teambuilding. Bij het boeken kun je alle wensen doorgeven.

Eten en drinken

Het schoolreis arrangement van 2 1/2 uur is inclusief een keer drinken en een zakje chips. Dat kan ook worden vervangen door een appel. Bij een langer arrangement krijgen de leerlingen een extra keer drinken. 

Je kunt extra eten bestellen, zoals versgebakken patat, hartige snack of een stoere survivalburger. Het meenemen van eigen eten en drinken is ook toegestaan. 

Extra mogelijkheden:

Extra uur Schoolreis

Het arrangement kan worden uitgebreid met een extra uur outdoor. Dat betekent meer onderdelen, meer uitdagingen en meer plezier! Inclusief extra drinken, € 3,50 p.p.

Extra twee uur Schoolreis

Het arrangement kan worden uitgebreid met twee uur extra outdoor. Dit betekent meer onderdelen, meer uitdagingen en meer plezier! Inclusief extra drinken; € 5,50 p.p.

Vlotvaren

De leerlingen gaan 1 uur vlotvaren op het meer bij Outdoorpark SEC Survivals. Een zwemdiploma is verplicht. Inclusief drinken; € 7,50 p.p.

Survivalburger (scholen)

Hamburger van de bbq met broodje en saus. Een survivalburger is geen complete maaltijd, maar een stevig tussendoortje; € 2,00 p.p.

Patat

Na afloop of in de pauze een portie versgebakken patat, met mayonaise of ketchup; € 2,50 p.p.

Hartige snack

Naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé, in de pauze of na afloop; € 1,75 p.p.

Consumptiemunten

Consumptiemunt voor begeleiders. Voor o.a. koffie, thee en frisdrank; € 1,75 per stuk.

Weekendtoeslag scholen

Op zaterdag en zondag geldt voor schoolreisjes, sport- en introductiedagen een toeslag van € 2,50 p.p.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u uitgebreide aanvullende informatie.

Close

Schoolreis Teambuilding NIEUW
Leeftijd: 5 t/m 16 jr
Minimaal: 35 deelnemers
Duur: 2 1/2, 3 1/2 of 4 1/2 uur
Vanaf: € 11,90

Info

Teambuilding, schoolreis vol uitdaging

Voor een speels en sportief schoolreisje

Tijdens het Schoolreisje Teambuilding wordt een speelse wedstrijd gecombineerd met samenwerking binnen een team. Anders dan bij een survival hebben we hier geen wateronderdelen en hindernisbanen en kruipen de deelnemers niet door de modder. De onderdelen van de Teambuilding zijn uitdagend, zeer afwisselend en gericht op samenwerking. Maar altijd staat plezier voorop!

Schoolreis, speelse wedstrijd 

In het Schoolreisje Teambuilding wordt de groep verdeeld in teams die tegen elkaar zullen strijden. De teams gaan samen de uitdaging aan met onderdelen als de dronkenmansrace, vliegend tapijt, spinnenweb, skiloop, twister, lopende brug, en nog veel meer! De keuze van onderdelen hangt af van de samenstelling van de groep en de wensen van de school.

Schoolreis, samen werken, samen plezier

In dit schoolreisje zijn kracht en sportiviteit minder belangrijk. Elk team moet onderling goed afstemmen om te zorgen dat ze samen de uitdagingen volbrengen. Winnen is daarbij niet het belangrijkste, samen veel plezier hebben wel!

Praktische informatie

Dit schoolreisje duurt 2 1/2 uur en kan met een of twee uur worden uitgebreid. In het arrangement is 3/4 uur gereserveerd voor gebruik van de picknickplek, consumpties en het omkleden. Tijdens deze 3/4 uur valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen begeleiders vanuit Outdoorpark SEC Survivals aanwezig. 

Begeleiders vanuit school mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten á € 1,75 bestellen. Dit is voordeliger en zo blijven de uitgaven overzichtelijk. 

Het Schoolreisje Teambuilding kan uitstekend worden gecombineerd met andere schoolreisactiviteiten zoals een Survival, Vlotvaren of Kanovaren. Zo wordt het een hele dag vol actie en plezier!

Voor zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 2,50 p.p.

Eten en drinken tijdens schoolreisje

Dit sportieve schoolreisje is inclusief een keer drinken en een zakje chips. Dit kan worden vervangen door een appel.

Je kunt extra eten bestellen, zoals versgebakken patat, hartige snack of een stoere survivalburger. Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan. 

Extra mogelijkheden:

Extra uur Teambuilding

Het arrangement kan worden uitgebreid met een uur extra outdoor. Dit betekent meer uitdagingen en meer plezier! Inclusief extra drinken; € 3,50 p.p.

Extra twee uur Teambuilding

Het arrangement kan worden uitgebreid met twee uur extra outdoor. Dit betekent nog meer uitdagingen en plezier! Inclusief extra drinken; € 5,50 p.p.

Vlotvaren

De leerlingen gaan 1 uur vlotvaren op het meer bij Outdoorpark SEC Survivals. Een zwemdiploma is verplicht. Inclusief drinken; € 7,50 p.p.

Patat

Na afloop of in de pauze een portie versgebakken patat, met mayonaise of ketchup; € 2,50 p.p.

Hartige snack

Naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé, in de pauze of na afloop; € 1,75 p.p.

Survivalburger (scholen)

Hamburger van de bbq met broodje en saus. Een survivalburger is geen complete maaltijd, maar een stevig tussendoortje; € 2,00 p.p.

Consumptiemunten

Consumptiemunt voor begeleiders. Voor o.a. koffie, thee en frisdrank; € 1,75 per stuk.

Weekendtoeslag scholen

Op zaterdag en zondag geldt voor schoolreisjes, sport- en introductiedagen een toeslag van € 2,50 p.p.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close

Schoolkamp NIEUW
Leeftijd: 8 t/m 18 jr
Minimaal: 25 deelnemers
Duur: 3 dagen
Vanaf: € 74,50

Info

Avontuurlijk en actief Schoolkamp

Drie dagen vol activiteiten en twee overnachtingen 

Het programma is gevuld met sportieve activiteiten als Surival, Kanovaren, Bosspelen, Teambuilding, Klimmen in het klimbos en een bezoek aan Almere Jungle. De leerlingen zullen zich uitstekend vermaken! De overnachtingen vinden plaats in tenten op ons Outdoorpark. Geen luxe, maar wel ontzettend leuk! 

Outdoor Schoolkamp 

Het hele kamp staat in het teken van outdoor. Het programma zit vol outdoor-activiteiten, maar ook het eten en drinken doen we zoveel mogelijk buiten. Bij slecht weer zijn er overdekte terrassen beschikbaar. 

Eten en drinken Schoolkamp

De school kan er voor kiezen om zelf het eten te verzorgen of door ons te laten verzorgen. Dit kan ook voor een deel van het programma, bijvoorbeeld alleen het onbijt. 
De prijzen zijn: 

Volledig ontbijt met koffie en thee € 3,50 p.p

Volledige lunch met koffie en thee € 4,50 p.p

Avondeten koken boven kampvuur € 6,50 p.p

BBQ met patat € 12,50 p.p.

Schoolkamp op maat 

Het programma van het schoolkamp wordt in overleg met de school vastgesteld. Er is veel mogelijk. Wij hebben 25 jaar ervaring met het begeleiden van groepen en organiseren van schoolreisjes. Bel 036-5384855 of mail naar info@sec-survivals.nl . Wij helpen graag! 

 

Extra mogelijkheden:

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close

Introductiedag - Sportdag
Leeftijd: 12 t/m 21 jr
Minimaal: 30 deelnemers
Duur: 3, 4 of 5 uur
Vanaf: € 16,50

Info

Actieve Sportdag of Introductiedag vol plezier

 

Een introductie- of sportdag bij Outdoorpark SEC Survivals is spannend, sportief en uitdagend, maar plezier staat bij ons altijd voorop! Het programma is uitstekend geschikt voor kennismaking.

Plezier voor iedereen

Voor de Introductie- of Sportdag stellen we een leuk en actief programma samen, met bijvoorbeeld junglebruggen, boogschieten, low-rope parcours, camotunnels en hindernisbanen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers en de weersomstandigheden. Bij al onze activiteiten geldt: winnen is niet het belangrijkste, samen plezier hebben wel!

Samenwerken en kennismaking

Op verzoek kan de dag een thema krijgen, zoals kennismaking, uitdaging, ontspanning of teamwork. We kunnen een uitdagend programma maken met bijvoorbeeld een pittig low-rope parcours. Of we voegen extra samenwerkingsopdrachten toe, met onderdelen als vliegend tapijt, spinnenweb en lopende brug. Op ons park van 5 ha is er een groot aanbod aan activiteiten en onderdelen, zodat we voor iedere groep een geschikt programma kunnen maken.

Introductiedag of Sportdag praktisch

De Introductiedag of Sportdag Outdoor duurt naar keuze drie, vier of vijf uur. In het arrangement is aan het eind 3/4 uur gereserveerd voor gebruik van de picknickplek, consumpties en het omkleden. Tijdens deze 3/4 uur valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen begeleiders vanuit Outdoorpark SEC Survivals aanwezig.

We raden deelnemers aan om oude kleding aan te trekken: je kan makkelijk vlekken of beschadigingen oplopen. Op het terrein zijn kleedtenten waar deelnemers hun tas met schone kleding kunnen neerzetten, zodat daar na afloop kan worden omgekleed. 

Begeleiders vanuit school mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten á € 1,75 bestellen. Dit is voordeliger en de uitgaven blijven overzichtelijk. 

Eten en drinken tijdens Introductie- of Sportdag

Kom bij van alle actie met wat lekkers te eten of drinken! Voor de pauzes kan je versgebakken patat, hartige snack, frisdrank of een stevige survivalburger bij ons bestellen.
Het meenemen van eigen eten en drinken is ook toegestaan. 

Extra mogelijkheden:

Extra uur Sportdag Outdoor

Het programma kan worden uitgebreid met een extra uur outdoor. Dit betekent meer onderdelen, meer uitdagingen en meer plezier! € 4,50 p.p.

Extra twee uur Sportdag Outdoor

Het programma kan worden uitgebreid met 2 uur extra activiteiten, voor nog meer uitdaging en plezier. Hiermee heeft u een 5 uur durend dagvullend programma; € 7,50 p.p.

Patat met snack en frisdrank

Versgebakken patat met naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé en blikje fris. Na afloop van het programma in de Pandahut of op het terras; € 5,95 p.p.

Survivalburger (scholen)

Hamburger van de bbq met broodje en saus. Een survivalburger is geen complete maaltijd, maar een stevig tussendoortje; € 2,00 p.p.

Patat

Na afloop of in de pauze een portie versgebakken patat, met mayonaise of ketchup; € 2,50 p.p.

Hartige snack

Naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé, in de pauze of na afloop; € 1,75 p.p.

Frisdrank

Een blikje frisdrank naar keuze, in de pauze of na afloop; 
€ 2,00 p.p.

Consumptiemunten

Consumptiemunt voor begeleiders. Voor o.a. koffie, thee en frisdrank; € 1,75 per stuk.

Weekendtoeslag scholen

Op zaterdag en zondag geldt voor schoolreisjes, sport- en introductiedagen een toeslag van € 2,50 p.p.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close

Schoolreis Expeditie Robinson
Leeftijd: 8 t/m 16 jr
Minimaal: 35 deelnemers
Duur: 5 uur
Vanaf: € 25,50

Info

Expeditie Robinson, schoolreis vol avontuur

Schoolreisje met teambuilding en competitie

Expeditie Robinson is een avontuurlijk schoolreisje waarbij de verschillende teams elkaar uitdagen. Door goed samen te werken verdient het team munten, hoe beter de prestatie hoe meer munten. En daarbij gaat het niet alleen om kracht en snelheid, ook creativiteit, handigheid en slimheid worden getest. In de eindstrijd tussen alle teams gaat het erom wie als eerste de vlag hijst. Met de verdiende munten vergroot je je kansen.  

Speelse wedstrijd met uitdagingen

Bij Expeditie Robinson wordt de groep verdeeld in teams die tegen elkaar zullen strijden. Binnen het team moet worden samengewerkt om uitdagingen als vuur maken, boogschieten, puzzels, een hindernisbaan, vlotvaren en de spannende eetproef te overwinnen. 

Actief schoolreisje vol plezier

Expeditie Robinson is een zeer gevarieerd programma; iedereen kan zijn bijdrage leveren aan het team. Alleen door goed samen te werken zal het team veel munten verzamelen. 
Ieder team wordt aangemoedigd door een ervaren begeleider die ook let op de veiligheid en zorgt dat iedereen aan bod komt. Winnen is niet het belangrijkste, plezier hebben wel. 

Praktische informatie

Dit schoolreisje duurt 5 uur, met een tussentijdse pauze. In het arrangement is aan het eind 3/4 uur gereserveerd voor gebruik van de picknickplek, consumpties en het omkleden. Tijdens deze 3/4 uur valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen begeleiders vanuit Outdoorpark SEC Survivals aanwezig.

Vanwege het vlotvaren is een zwemdiploma verplicht. 

Begeleiders vanuit school mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten á € 1,75 bestellen. Dit is voordeliger en zo blijven de uitgaven overzichtelijk.

Voor zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 2,50 p.p.

Eten en drinken tijdens schoolreisje

Dit sportieve schoolreisje is inclusief drie keer drinken en een zakje chips. De chips kunnen worden vervangen door een appel.

Je kunt extra eten bestellen, zoals versgebakken patat, hartige snack of een stoere survivalburger. Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan. 

Extra mogelijkheden:

Survivalburger (scholen)

Hamburger van de bbq met broodje en saus. Een survivalburger is geen complete maaltijd, maar een stevig tussendoortje; € 2,00 p.p.

Patat

Na afloop of in de pauze een portie versgebakken patat, met mayonaise of ketchup; € 2,50 p.p.

Hartige snack

Naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé, in de pauze of na afloop; € 1,75 p.p.

Consumptiemunten

Consumptiemunt voor begeleiders. Voor o.a. koffie, thee en frisdrank; € 1,75 per stuk.

Weekendtoeslag scholen

Op zaterdag en zondag geldt voor schoolreisjes, sport- en introductiedagen een toeslag van € 2,50 p.p.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close

Introductiedag - Sportdag Outdoor & Klimmen
Leeftijd: 12 t/m 21 jr
Minimaal: 45 deelnemers
Duur: 3 + 3 uur
Vanaf: € 30,45

Info

Actieve Introductiedagen of Sportdag

3 uur klimmen en 3 uur survivallen, een extra sportief programma

Highrope klimmen

Het programma begint bij onze buren, klimpark Fun Forest, gevestigd op Stadslandgoed De Kemphaan. Een highrope parcours is een touwparcours dat op pittige hoogte tussen bomen is aangelegd. Je loopt als het ware tussen de boomtoppen. Er zijn 4 parcoursen, groen, blauw, oranje en rood, oplopend in mate van uitdaging. Ook zijn er spannende tokkelbanen; Fun Forest is namelijk het grootste tokkelbanenpark van Nederland!

Veiligheid staat voorop

Voorafgaand aan het klimmen krijgen de deelnemers een uitgebreide (veiligheids-)instructie en een klimset met een veiligheidsgordel en -helm. Op deze manier wordt iedereen altijd gezekerd en kunnen ze veilig, onder toeziend oog van ervaren begeleiders, door de bomen op ontdekkingsreis gaan. 

Op survival in ons outdoorpark!

Daarna ga je naar ons outdoorpark, met een busritje van 5 à 10 minuten. We houden eerst een etenspauze, en dan gaan de deelnemers op avontuur in ons outdoorpark. Met een ervaren begeleider gaan ze de uitdaging aan met junglebruggen, camotunnels, hindernisbanen, boogschieten, klimwand en andere spannende onderdelen.

We stellen een programma samen die past bij de samenstelling van de groep en de wensen van de school. Het is bij ons niet belangrijk wie de snelste of de sterkste is; iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. Altijd geldt: plezier staat voorop!

Introductiedagen en Sportdag praktisch

Klimmen bij klimpark Funforest duurt 3 uur. Daarna ga je met eigen vervoer naar ons outdoorpark, waar een pauze wordt gehouden. 

De survival duurt 3 uur. In dit arrangement is 3/4 uur gereserveerd voor gebruik van de picknickplek, consumpties en het omkleden. Tijdens deze 3/4 uur valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen begeleiders vanuit Outdoorpark SEC Survivals aanwezig.

We raden deelnemers aan om oude kleding aan te trekken: je kan makkelijk vlekken of beschadigingen oplopen. Op het terrein zijn kleedtenten waar deelnemers hun tas met schone kleding kunnen neerzetten, zodat daar na afloop kan worden omgekleed. 

Begeleiders vanuit school mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten á € 1,75 bestellen. Dit is voordeliger en de uitgaven blijven overzichtelijk.

Eten en drinken tijdens Introductie- of Sportdag

Kom bij van alle actie met wat lekkers te eten of drinken! Voor de pauzes kan je versgebakken patat, hartige snack, frisdrank en een stevige survivalburger bij ons bestellen. 
Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan. 

Al het eten en drinken vindt plaats bij SEC Survivals. 

Extra mogelijkheden:

Patat met snack en frisdrank

Versgebakken patat met naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé en blikje fris. Na afloop van het programma in de Pandahut of op het terras; € 5,95 p.p.

Survivalburger (scholen)

Hamburger van de bbq met broodje en saus. Een survivalburger is geen complete maaltijd, maar een stevig tussendoortje; € 2,00 p.p.

Patat

Na afloop of in de pauze een portie versgebakken patat, met mayonaise of ketchup; € 2,50 p.p.

Hartige snack

Naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé, in de pauze of na afloop; € 1,75 p.p.

Frisdrank

Een blikje frisdrank naar keuze, in de pauze of na afloop; 
€ 2,00 p.p.

Consumptiemunten

Consumptiemunt voor begeleiders. Voor o.a. koffie, thee en frisdrank; € 1,75 per stuk.

Weekendtoeslag scholen

Op zaterdag en zondag geldt voor schoolreisjes, sport- en introductiedagen een toeslag van € 2,50 p.p.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close

Schoolreis Bezoek Muiderslot & Survival
Leeftijd: 4 t/m 16 jaar
Minimaal: 35 deelnemers
Duur: 3+1+2 uur
Vanaf: € 15,40

Info

Leerzaam en Avontuurlijk Schoolreisje

Bezoek aan Muiderslot gecombineerd met een actieve Survival

Dit schoolreisje bestaat uit twee delen. Een leerzaam en boeiend bezoek aan het Muiderslot, dit programma duurt 3 uur. En een Survival in ons Outdoorpark in Almere, deze duurt 2 uur. Hiertussen zit een pauze van 1 uur voor de lunch en reistijd van Muiden naar Almere. 

Muiderslot Schoolreisje 

Het Muiderslot biedt een afwisselend programma, gericht op de cultuur en het erfgoed van de middeleeuwen, de 17e en de 19e eeuw. Leerlingen leren door vooral zelf te ervaren, bijvoorbeeld hoe een kasteel verdedigd werd. En natuurlijk horen ze over graaf Floris de Vijfde, bouwheer van het Muiderslot (Canon). Een andere beroemde bewoner is de 17e-eeuwse schrijver P.C. Hooft. Met hem maken de leerlingen kennis in de Gouden Eeuw Rondleiding door het ingerichte museumdeel van het Muiderslot. Alle programmaonderdelen sluiten aan bij de kerndoelen basisonderwijs.

Ook zijn er interessante tentoonstellingen bij de themajaren van het Muiderslot. In 2018 is het thema ‘Sterke Vrouwen’. Van 21 april tot en met 31 oktober 2018 kan iedereen een bezoek brengen aan de tentoonstelling ‘Gewapend met schoonheid. Vrouwen en macht sinds de middeleeuwen‘.

Basisprogramma: rondje kasteel en vesting

Het basisprogramma bestaat uit vijf onderdelen: de Toren– en de Ridderroute, de Valkenier,* het Waterschild en de Tuinen. De Torenroute heeft als thema aanval en verdediging. Leerlingen gaan op onderzoek uit in een interactieve speurtocht. De Ridderroute is gericht op het leven in 1285, toen Floris V zijn kasteel liet bouwen. De Valkenier laat de roofvogels van heel dichtbij zien. In het Waterschild bekijken de leerlingen een korte film over het Muiderslot en het water. In de historische tuinen zien ze kruiden en groenten van vroeger.

Speelse schoolreis survival

Avontuurlijke tocht op het outdoorpark

Tijdens de schoolreis survival gaan de leerlingen met een enthousiaste outdoorbegeleider op avontuur in ons outdoorpark. Ze gaan de uitdaging aan met diverse hindernisbanen, klimwand, junglebrug, waterswing, camotunnels, en nog veel meer leuke onderdelen.

Schoolreis survival vol plezier

Afhankelijk van de leeftijd, motorische ontwikkeling van de deelnemers en de wensen van de school wordt een parcours samengesteld. Onze ervaren begeleiders zorgen dat elke deelnemer op het eigen niveau wordt uitgedaagd. Daarbij is winnen niet belangrijk: plezier staat voorop!  

Praktische informatie

Het schoolreis arrangement bestaat uit 3 delen: bezoek Muiderslot 3 uur, pauze en reistijd 1 uur, Outdoorpark 2 uur.
In het arrangement is aan het eind 3/4 uur gereserveerd voor gebruik van de picknickplek, consumpties en het omkleden. Tijdens deze 3/4 uur valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen begeleiders vanuit Outdoorpark SEC Survivals aanwezig. 

Je betaalt in 2 delen.
1. Voor het bezoek aan Muiderslot betaal je ter plaatse € 5,50 aan de kassa, ook voor de begeleiders. 
2. Van Outdoorpark SEC Survivals ontvang je vooraf een factuur voor de survival á € 9,90. Begeleiders vanuit school mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten á € 1,75 bestellen. Dit is voordeliger en zo blijven de uitgaven overzichtelijk. 

Voor het bezoek aan Muiderslot is per 8 leerlingen 1 begeleider verplicht. 

Voor zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 2,50 p.p.

Eten en drinken

De lunch kan door de school zelf worden geregeld, maar kan ook worden besteld bij het Muiderslot of Outdoorpark SEC Survivals. 
Tijdens de survival krijgen de deelnemers een keer drinken en een zakje chips. De chips kunnen worden vervangen door een appel. 
Je kunt extra eten bestellen, zoals versgebakken patat, hartige snack of een stoere survivalburger. Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan. 

Extra mogelijkheden:

Survivalburger (scholen)

Hamburger van de bbq met broodje en saus. Een survivalburger is geen complete maaltijd, maar een stevig tussendoortje; € 2,00 p.p.

Patat

Na afloop of in de pauze een portie versgebakken patat, met mayonaise of ketchup; € 2,50 p.p.

Hartige snack

Naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé, in de pauze of na afloop; € 1,75 p.p.

Consumptiemunten

Consumptiemunt voor begeleiders. Voor o.a. koffie, thee en frisdrank; € 1,75 per stuk.

Weekendtoeslag scholen

Op zaterdag en zondag geldt voor schoolreisjes, sport- en introductiedagen een toeslag van € 2,50 p.p.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close

Schoolreis Survival & Vlotvaren
Leeftijd: 5 t/m 16 jr
Minimaal: 35 deelnemers
Duur: 5 uur
Vanaf: € 22,00

Info

Speelse Survival en Vlotvaren op het meer

Afwisselend en actief schoolreisje

De Schoolreis Survival met Vlotvaren is een leuk en afwisselend programma voor een actief schoolreisje. Leerlingen gaan op avontuur in ons outdoorpark, en lekker vlotvaren op het mooie meer bij het outdoorpark.

Survival Schoolreis

Met een ervaren outdoorbegeleider gaan leerlingen op avontuur in ons outdoorpark. Ze gaan de uitdaging aan met diverse hindernisbanen, klimwand, waterswing, camotunnels, en meer leuke onderdelen. 

We stellen een parcours samen op basis van de wensen van de school en de mogelijkheden van de leerlingen. Winnen is niet belangrijk; plezier staat voorop!

Waterplezier met Vlotvaren

De leerlingen gaan heerlijk varen op het meer bij Outdoorpark SEC Survivals. De vlotten zijn door ons al grotendeels voorbereid, zodat er veel tijd is om lekker te varen. De leerlingen moeten nog wel de onderdelen aan elkaar knopen - zodat ze toch hun eigen vlot hebben gemaakt. Dan is het zwemvest aan, met z'n vieren op een vlot, en peddelen maar!

Praktische informatie

Alleen deelnemers die in het bezit zijn van een zwemdiploma kunnen meedoen aan het vlotvaren. 

Dit schoolreisje duurt 5 uur. In het arrangement is 3/4 uur gereserveerd voor gebruik van de picknickplek, consumpties en het omkleden. Tijdens deze 3/4 uur valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen begeleiders vanuit Outdoorpark SEC Survivals aanwezig. 

Begeleiders vanuit school mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten bestellen á € 1,75. Dit is voordeliger en zo blijven de uitgaven overzichtelijk. 

Voor zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 2,50 p.p.

Eten en drinken

Dit actieve schoolreisje is inclusief twee keer drinken en een zakje chips. Dit kan ook worden vervangen door een appel.

Je kunt extra eten bestellen, zoals versgebakken patat, hartige snack, of een stoere survivalburger. Het meenemen van eigen eten en drinken is ook toegestaan. 

Extra mogelijkheden:

Patat

Na afloop of in de pauze een portie versgebakken patat, met mayonaise of ketchup; € 2,50 p.p.

Hartige snack

Naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé, in de pauze of na afloop; € 1,75 p.p.

Survivalburger (scholen)

Hamburger van de bbq met broodje en saus. Een survivalburger is geen complete maaltijd, maar een stevig tussendoortje; € 2,00 p.p.

Consumptiemunten

Consumptiemunt voor begeleiders. Voor o.a. koffie, thee en frisdrank; € 1,75 per stuk.

Weekendtoeslag scholen

Op zaterdag en zondag geldt voor schoolreisjes, sport- en introductiedagen een toeslag van € 2,50 p.p.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u uitgebreide aanvullende informatie.

Close

Schoolreis Survival & Klimmen
Leeftijd: 8 t/m 16 jr
Minimaal: 45 deelnemers
Duur: 3 + 3 uur
Vanaf: € 27,85

Info

Actief schoolreisje met klimmen en survival

Schoolreis avontuur in Almere 

Dit afwisselende schoolreisje bestaat uit twee onderdelen. Eerst gaan de leerlingen de hoogte in met een highrope parcours in het prachtige klimpark Fun Forest. Daarna gaan ze op avontuur in ons outdoorpark met een speelse schoolreis survival.

Highrope klimmen bij Fun Forest

Dit actieve schoolreisje begint bij onze buren, klimpark Funforest. Daar zijn verschillende touwparcoursen hoog in de bomen aangelegd. Je loopt als het ware tussen de boomtoppen! Er zijn parcoursen op verschillende niveaus, dus voor elke leeftijd is er een geschikte activiteit. Ook zijn er spannende tokkelbanen; Fun Forest is namelijk het grootste tokkelbanenpark van Nederland!

Veiligheid staat voorop

Voor het klimmen krijgen de deelnemers uitgebreide instructies, en worden ze uitgerust met een veiligheidsgordel en veiligheidshelm. Zo zijn ze altijd gezekerd, en kunnen ze - onder toeziend oog van ervaren begeleiders - veilig door de bomen op ontdekkingsreis gaan. 

Avontuurlijke schoolreis survival

Daarna gaan de leerlingen naar het outdoorpark van SEC Survivals, met een busritje van 5 à 10 minuten. Daar gaan ze, na een pauze, de uitdaging aan met junglebruggen, camotunnels, hindernisbanen, boogschieten, en andere leuke onderdelen. 

We stellen een programma samen die past bij de samenstelling van de groep en de wensen van de school. Het is bij ons niet belangrijk wie de snelste of de sterkste is; iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. Altijd geldt: plezier staat voorop!

Praktische informatie schoolreisje

Voor highrope klimmen geldt: per twee deelnemers van 8 t/m 11 jr moet een volwassene (18+) meeklimmen. Vanaf 12 jr mogen deelnemers zelfstandig klimmen. Begeleiders vanuit school mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor eventueel munten bestellen, zodat de uitgaven overzichtelijk blijven.

Klimmen bij klimpark Funforest duurt 3 uur. Daarna ga je met eigen vervoer naar ons outdoorpark, waar een pauze wordt gehouden. 

De Schoolreis Survival duurt 3 uur. Hiervan is 3/4 uur gereserveerd voor gebruik van de picknickplek, consumpties en het omkleden. Tijdens deze 3/4 uur valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen begeleiders vanuit Outdoorpark SEC Survivals aanwezig. 

Begeleiders vanuit school mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten á € 1,75 bestellen. Dit is voordeliger en zo blijven de uitgaven overzichtelijk.

Voor zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 2,50 p.p.

Eten en drinken tijdens het schoolreisje

Na het highrope klimmen is er een pauze waar de leerlingen drinken krijgen. Je kunt bovendien versgebakken patat, hartige snack, of een stoere survivalburger bij ons bestellen. Het is ook toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Picknicken op ons grasveld is erg gezellig! 

Na afloop van de survival krijgen de leerlingen nogmaals drinken en een zakje chips. Dit kan worden vervangen door een appel. 

Al het eten en drinken vindt plaats bij Outdoorpark SEC Survivals. 

Extra mogelijkheden:

Survivalburger (scholen)

Hamburger van de bbq met broodje en saus. Een survivalburger is geen complete maaltijd, maar een stevig tussendoortje; € 2,00 p.p.

Patat

Na afloop of in de pauze een portie versgebakken patat, met mayonaise of ketchup; € 2,50 p.p.

Hartige snack

Naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé, in de pauze of na afloop; € 1,75 p.p.

Consumptiemunten

Consumptiemunt voor begeleiders. Voor o.a. koffie, thee en frisdrank; € 1,75 per stuk.

Weekendtoeslag scholen

Op zaterdag en zondag geldt voor schoolreisjes, sport- en introductiedagen een toeslag van € 2,50 p.p.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u uitgebreide aanvullende informatie.

Close

Schoolreis Kanovaren
Leeftijd: 8 t/m 18 jaar
Minimaal: 20 deelnemers
Duur: v.a. 1 uur
Vanaf: € 12,50

Info

Kano-schoolreisje in Almere

Watersport en waterplezier schoolreisjes

Als outdoororganisatie in Almere kunnen we natuurlijk niet zonder wateractiviteiten. Ons outdoorpark is is omgeven door water, een perfecte plek voor kano-activiteiten. 
Voor scholen kunnen we verschillende prorgamma's aanbieden. Van een 1 uur durende activiteit tot een meerdaagse cursus. Hieronder drie voorbeelden op basis waarvan we maatwerk kunnen leveren voor iedere school. 

1. Waterpret met leuke spelletjes

We beginnen met een speelse instructie zodat iedereen echt kapitein op zijn eigen boot is. Er zijn ervaren begeleiders die alles goed uitleggen en voordoen. Daarna is het tijd voor spelletjes, leuke wedstrijdjes en avontuurlijke speuropdrachten. Bijvoorbeeld kano-basketbal, lintenspel, handicaprace, hindernisparcours en slalommen. De inhoud passen we aan op de leeftijd, motoriek en ervaring van de deelnemers. We zorgen dat het voor iedereen leuk is, want plezier staat altijd voorop. 

2. Mooie kanotocht in de natuur

Ook hier beginnen we met een instructie voordat we op pad gaan. De kanotocht is een leuke en originele manier om de omgeving te verkennen en gezellig actief bezig te zijn. Iedereen krijgt een zwemvest. Vanzelfsprekend gaan er begeleiders mee, zodat je niet hoeft te letten op de route en gewoon kunt genieten van de kanotocht. De begeleider weet de mooie plekjes te vinden. Je ontdekt mooie uitzichten en vaart over sprookjesachtige plassen, en je beleeft ook het stadse Almere met haar prachtige skyline. Een actieve tocht vol afwisseling!

3. Kano-clinics 

Als schoolreisje, sportdag of gymles: de kano-clinic. Dit organiseren we regelmatig voor scholen, bijvoorbeeld in een serie van 4 á 5 lessen van 1,5 uur. 

Na afloop kan elke deelnemer die goed heeft meegedaan:
* goed in- en uitstappen, ook bij lastiger oevers.
* rechtuit varen; stoppen; achteruitvaren; bochtjes maken. Dit ook in spel- en wedstrijdverband.
* de lage steun: statisch en dynamisch
* opkanten (je verplaatst je gewicht in de kano waardoor er 1 kant van de bootomhoog komt, om aan die kant geen water naar binnen te krijgen)
* een tochtje van enkele kilometers probleemloos meevaren en heeft daarmee zich bijvoorbeeld goed voorbereid op een afvaart in de Ardennen of op de Dordogne
* kent elke deelnemer het verschil tussen diverse types kayaks en uitrusting, afhankelijk van het gebruiksdoel 
* gebruik van spatzeil  
* persoonlijke keus maken voor juiste peddel, zwemvest en kano

Kano-schoolreisje is maatwerk

Je kan hierboven bij "Boeken en Beschikbaarheid" een datum en tijdstip reserveren voor een Kano-schoolreisje. Wij nemen dan contact op om de invulling van het programma te bespreken. Bij 'bijzonderheden' kan je alvast wensen noteren of vragen stellen. Of neem contact met ons op info@sec-survivals.nl of 036-5384855

 

Extra mogelijkheden:

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close