Kanokamp

Kanokamp Almere -VOLGEBOEKT-

Het leukste kamp voor waterratten!

Deze zomer organiseren we een spetterend kanokamp bij Outdoorpark SEC Survivals. Vol spelletjes en wedstrijdjes in de kano - en leuke uitdagingen op het land!

Kanovaren en de mooiste outdoor ervaringen

Tijdens het kamp ga je natuurlijk heel veel kanovaren en doen we spelletjes, leuke wedstrijdjes en avontuurlijke speuropdrachten. Wat denk je van kano-basketbal, lintenspel, hindernisparcours en Ben Hur?

Je leert alle technieken zoals rechtuit varen voor de sprint en de estafette, nauwkeurig sturen voor de slalomrace, de juiste techniek voor de achteruitvaarwedstrijd en handigheden voor het kanopolo.

Het is ook een kamp vol outdoor ervaringen. Je maakt je eigen slaapplek in de natuur, leert vuur maken en kookt je eigen maaltijd. En 's avonds is er van alles te beleven rond het kampvuur. 

Kanokamp in Almere vol avontuur en plezier

Het Vakantiekamp is geschikt voor stoere jongens en meiden van 8 t/m 14 jaar. Je kan met iemand anders komen, of alleen - want vrienden maak je hier sowieso! Het vakantiekamp is volledig verzorgd met ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondeten. 

Praktische informatie Kano vakantiekamp 

Je kan meedoen aan dit avontuurlijke Kanokamp:
Zomervakantie 2018: woensdag 1 augustus t/m donderdag 2 augustus.  VOLGEBOEKT
Een zwemdiploma is vereist. 

Twee dagen en een nacht in de natuur 

Durf jij het aan? Natuurlijk zijn er voorzieningen in de buurt waar we gebruik van kunnen maken. Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat je heel veel leert – en natuurlijk superveel plezier hebt! 

Reserveer nu: 

pakket

Kanokamp VOLGEBOEKT
Leeftijd: 8 t/m 14 jr
Minimaal: 1 deelnemer
Duur: 2 dagen
Vanaf: € 145

Info

Kanokamp Almere  -VOLGEBOEKT-

Dit vakantiekamp vergeet je nooit meer

Tijdens het kamp ga je natuurlijk heel veel kanovaren en doen we spelletjes, leuke wedstrijdjes en avontuurlijke speuropdrachten. Wat denk je van kano-basketbal, lintenspel, handicaprace, hindernisparcours, slalommen, en Ben Hur? Ook leer je alle technieken zoals rechtuit varen voor de sprint en de estafette, nauwkeurig sturen voor de slalomrace, de juiste techniek voor de achteruitvaarwedstrijd en handigheden voor het kanopolo.

Maar het is ook een kamp vol outdoor ervaringen. Je maakt je eigen slaapplek in de natuur, leert vuur maken en kookt je eigen maaltijd. En 's avonds is er van alles te beleven rond het kampvuur. 

Kanokamp in Almere vol avontuur en plezier

Het vakantiekamp is geschikt voor stoere jongens en meiden van 8 t/m 14 jaar. Je kan met iemand anders komen, of alleen - want vrienden maak je hier sowieso! 

Praktische informatie en beschikbaarheid

Het kanokamp loopt van dinsdag 1 augustus 10:00 uur t/m woensdag 2 augustus 16:30 uur.  VOLGEBOEKT

Je bent dus twee dagen en een nacht in de natuur. Er zijn voorzieningen in de buurt waar we gebruik van kunnen maken, en het kamp is volledig verzorgd met ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondeten. 

Een zwemdiploma is vereist. 

Extra mogelijkheden:

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close