Vakantie uitje Kanovaren

Vakantie uitje Kanovaren

Superleuke kano activiteit

Wat doe je het liefst in de zomer? Lekker het water op natuurlijk!

In onze fantastische kano vakantieuitjes kan je heerlijk van de zomer genieten op het water. Je leert eerst de basics van de kano en daarna doen we super leuke spelletjes, wedstrijdjes en meer!

Vakantie uitje op het water

Vlak naast ons outdoorpark in Almere ligt een prachtig meertje aan de rand van het bos. Deze plek is perfect voor ons vakantie-uitje kanovaren! 

Eerst krijg je een goede instructie van onze begeleider zodat je veilig en soepel met de kano overweg kan. En dan begint het avontuur! Je gaat varen en we doen spelletjes, leuke wedstrijdjes en avontuurlijke speuropdrachten. Wat denk je van kano-basketbal, lintenspel, handicaprace, hindernisparcours, slalommen, en Ben Hur? 

Een perfect uitje voor warme zomerdagen. 

Beschikbaarheid Vakantie programma

Zomervakantie: dinsdag 18 juli, 25 juli, 1 augustus, 8 augustus, 15 augustus en 22 augustus. Van 14.00 tot 16.00 uur. 

Praktisch Vakantie Uitje Kanovaren 

Van de deelnemers wordt verwacht dat ze minimaal zwemdiploma A hebben. Tijdens het varen dragen alle kinderen een zwemvest. 

Reserveer nu:

pakket

Vakantie uitje Kanovaren
Leeftijd: vanaf 8 jr
Minimaal: 1 deelnemer
Duur: 2 uur
Vanaf: € 12,50

Info

Vakantie programma Kanovaren

Watersport en waterplezier 

Als outdoororganisatie in Almere kunnen we natuurlijk niet zonder wateractiviteiten. Ons outdoorpark is is omgeven door water, een perfecte kans voor kanoliefhebbers. Zo ligt vlakbij ons een prachtig meertje, omgeven door een mooi grasveld, aan de rand van het bos. Deze plek is heel geschikt voor ons vakantieprogramma. 

Spetterend plezier met de kano

Je krijgt eerst een goede instructie zodat je veilig en soepel met de kano overweg kan. En dan begint het avontuur. Ons outdoorpark is omgeven met water. Daar ga je varen en en doen we spelletjes, leuke wedstrijdjes en avontuurlijke speuropdrachten. Wat denk je van kano-basketbal, lintenspel, handicaprace, hindernisparcours, slalommen, en Ben Hur? 

Praktische informatie 

Van de deelnemers wordt verwacht dat ze minimaal zwemdiploma A hebben. Tijdens het varen dragen alle kinderen een zwemvest. 

Extra mogelijkheden:

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close