Vakantiekamp

Vakantiekamp Almere

Ga op avontuur deze zomer! 

Deze zomer kan je op kamp bij Outdoorpark SEC Survivals! Twee dagen en een overnachting vol leuke uitdagingen - en natuurlijk heel veel gezelligheid en plezier! 

Actief zomerkamp  

Tijdens het kamp ga je kanovaren, survivallen, boogschieten, je eigen shelter bouwen (hierin mag je zelf slapen). Je gaat eten verzamelen en koken boven het kampvuur. Je leert touwknopen, vuur maken, kompas lezen en water zuiveren. In het Vakantiekamp leer je alles wat je nodig hebt om te overleven in de natuur.  

Vakantiekamp in Almere vol avontuur en plezier

Het Vakantiekamp is super avontuurlijk, je maakt nieuwe vrienden en hebt heel veel lol. Want je leert niet alleen veel maar hebt ook veel plezier. Met boogschieten, survivallen, spelletjes, vuurtjes stoken, vlotvaren, verhalen vertellen en nog veel meer. Ervaren outdoorbegeleiders zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Een zwemdiploma is wel vereist. 

Praktische informatie Vakantiekamp 

Je kan meedoen aan dit avontuurlijke Vakantiekamp op 25 t/m 26 juli of 14 t/m 15 augustus 2018.
De minimumleeftijd is 8 jaar. 

Durf jij het aan? Twee dagen leven in de natuur? 

Natuurlijk zijn er voorzieningen in de buurt waar we gebruik van maken als het nodig is. Maar de uitdaging is om zoveel mogelijk in, met en van de natuur te leven. Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat je heel veel leert – en natuurlijk superveel plezier hebt! 

Klik hier onder op “Info” voor meer informatie over je Vakantiekamp. 

Reserveer nu: 

pakket

Vakantiekamp
Leeftijd: 8 t/m 14 jaar
Minimaal: 1 deelnemer
Duur: 2 dagen
Vanaf: € 95,- p.p.

Info

Deze vakantie vergeet je nooit meer!

In dit Vakantiekamp bouw je je eigen shelter (hierin mag je zelf slapen), ga je kanovaren en survivallen. Je leert knopen leggen, vuurmaken, eten uit de natuur bereiden en nog veel meer. Twee dagen en een nacht op kamp in de natuur, zonder ouders en met leuke en enthousiaste begeleiders. Dat is nog eens een avontuurlijke vakantie!

Mooie avonturen en leuke ervaringen

Je leert tijdens je vakantiekamp allerlei vaardigheden die je helpen om te overleven in de natuur: eetbare planten zoeken en koken, een kampvuur maken, een schuilplek opzetten, touwknopen, met een kompas lopen, en nog veel meer.

Natuurlijk zijn er voorzieningen in de buurt waar we gebruik van maken als het nodig is. Maar de uitdaging is om zoveel mogelijk in, met en van de natuur te leven. Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat je veel leert – en natuurlijk superveel plezier hebt! 

Vakantiekamp vol avontuur en plezier

Het vakantiekamp is super avontuurlijk, je maakt nieuwe vrienden en hebt heel veel plezier. Want je leert niet alleen veel, je gaat ook lekker survivallen, boogschieten en vlotvaren op je eigen gebouwde vlot. Natuurlijk lekker slapen in het bos, en helemaal geen ouders om je heen!

Praktische informatie vakantiekamp

Het Vakantiekamp is geschikt voor stoere jongens en meiden van 8 t/m 14 jaar. Je kan met iemand anders komen, of alleen - want vrienden maak je hier sowieso! Het vakantiekamp is volledig verzorgd met ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondeten. 

Op de laatste avond kunnen de ouders gezellig mee-eten. 
En kunnen je ouders jou niet zolang missen? Ze kunnen altijd tussendoor komen kijken. 

Als je boekt, krijg je per e-mail een uitgebreide uitleg van de dingen die je mee moet nemen. 

De kinderen staan onder de supervisie van ervaren outdoorbegeleiders. 

Extra mogelijkheden:

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close