Introductiedag - Sportdag

Actieve Sportdag of Introductiedag vol plezier

 

Een introductie- of sportdag bij Outdoorpark SEC Survivals is spannend, sportief en uitdagend, maar plezier staat bij ons altijd voorop! Het programma is uitstekend geschikt voor kennismaking.

Plezier voor iedereen

Voor de Introductie- of Sportdag stellen we een leuk en actief programma samen, met bijvoorbeeld junglebruggen, boogschieten, low-rope parcours, camotunnels en hindernisbanen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers en de weersomstandigheden. Bij al onze activiteiten geldt: winnen is niet het belangrijkste, samen plezier hebben wel!

Samenwerken en kennismaking

Op verzoek kan de dag een thema krijgen, zoals kennismaking, uitdaging, ontspanning of teamwork. We kunnen een uitdagend programma maken met bijvoorbeeld een pittig low-rope parcours. Of we voegen extra samenwerkingsopdrachten toe, met onderdelen als vliegend tapijt, spinnenweb en lopende brug. Op ons park van 5 ha is er een groot aanbod aan activiteiten en onderdelen, zodat we voor iedere groep een geschikt programma kunnen maken.

Introductiedag of Sportdag praktisch

De Introductiedag of Sportdag Outdoor duurt naar keuze drie, vier of vijf uur. In het arrangement is aan het eind 3/4 uur gereserveerd voor gebruik van de picknickplek, consumpties en het omkleden. Tijdens deze 3/4 uur valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen begeleiders vanuit Outdoorpark SEC Survivals aanwezig.

We raden deelnemers aan om oude kleding aan te trekken: je kan makkelijk vlekken of beschadigingen oplopen. Op het terrein zijn kleedtenten waar deelnemers hun tas met schone kleding kunnen neerzetten, zodat daar na afloop kan worden omgekleed. 

Begeleiders vanuit school mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten á € 1,75 bestellen. Dit is voordeliger en de uitgaven blijven overzichtelijk. 

Eten en drinken tijdens Introductie- of Sportdag

Kom bij van alle actie met wat lekkers te eten of drinken! Voor de pauzes kan je versgebakken patat, hartige snack, frisdrank of een stevige survivalburger bij ons bestellen.
Het meenemen van eigen eten en drinken is ook toegestaan. 

Aantal deelnemers: 
30 deelnemers
Leeftijd: 
12 t/m 21 jr
Duur: 
3, 4 of 5 uur
Kies ook: 
extra uren outdoor, eten en drinken naar keuze
Prijs: 
€ 16,50
Pakket Categorie: 
Meer informatie: 

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Extra mogelijkheden: 
Extra uur Sportdag Outdoor
Extra twee uur Sportdag Outdoor
Patat met snack en frisdrank
Survivalburger (scholen)
Patat
Hartige snack
Frisdrank
Consumptiemunten
Weekendtoeslag scholen