Introductiedag - Sportdag Outdoor & Klimmen

Actieve Introductiedagen of Sportdag

3 uur klimmen en 3 uur survivallen, een extra sportief programma

Highrope klimmen

Het programma begint bij onze buren, klimpark Fun Forest, gevestigd op Stadslandgoed De Kemphaan. Een highrope parcours is een touwparcours dat op pittige hoogte tussen bomen is aangelegd. Je loopt als het ware tussen de boomtoppen. Er zijn 4 parcoursen, groen, blauw, oranje en rood, oplopend in mate van uitdaging. Ook zijn er spannende tokkelbanen; Fun Forest is namelijk het grootste tokkelbanenpark van Nederland!

Veiligheid staat voorop

Voorafgaand aan het klimmen krijgen de deelnemers een uitgebreide (veiligheids-)instructie en een klimset met een veiligheidsgordel en -helm. Op deze manier wordt iedereen altijd gezekerd en kunnen ze veilig, onder toeziend oog van ervaren begeleiders, door de bomen op ontdekkingsreis gaan. 

Op survival in ons outdoorpark!

Daarna ga je naar ons outdoorpark, met een busritje van 5 à 10 minuten. We houden eerst een etenspauze, en dan gaan de deelnemers op avontuur in ons outdoorpark. Met een ervaren begeleider gaan ze de uitdaging aan met junglebruggen, camotunnels, hindernisbanen, boogschieten, klimwand en andere spannende onderdelen.

We stellen een programma samen die past bij de samenstelling van de groep en de wensen van de school. Het is bij ons niet belangrijk wie de snelste of de sterkste is; iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. Altijd geldt: plezier staat voorop!

Introductiedagen en Sportdag praktisch

Klimmen bij klimpark Funforest duurt 3 uur. Daarna ga je met eigen vervoer naar ons outdoorpark, waar een pauze wordt gehouden. 

De survival duurt 3 uur. In dit arrangement is 3/4 uur gereserveerd voor gebruik van de picknickplek, consumpties en het omkleden. Tijdens deze 3/4 uur valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen begeleiders vanuit Outdoorpark SEC Survivals aanwezig.

We raden deelnemers aan om oude kleding aan te trekken: je kan makkelijk vlekken of beschadigingen oplopen. Op het terrein zijn kleedtenten waar deelnemers hun tas met schone kleding kunnen neerzetten, zodat daar na afloop kan worden omgekleed. 

Begeleiders vanuit school mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten á € 1,75 bestellen. Dit is voordeliger en de uitgaven blijven overzichtelijk.

Eten en drinken tijdens Introductie- of Sportdag

Kom bij van alle actie met wat lekkers te eten of drinken! Voor de pauzes kan je versgebakken patat, hartige snack, frisdrank en een stevige survivalburger bij ons bestellen. 
Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan. 

Al het eten en drinken vindt plaats bij SEC Survivals. 

Aantal deelnemers: 
45 deelnemers
Leeftijd: 
12 t/m 21 jr
Duur: 
3 + 3 uur
Kies ook: 
eten en drinken naar keuze
Prijs: 
€ 30,45
Pakket Categorie: 
Meer informatie: 

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Extra mogelijkheden: 
Patat met snack en frisdrank
Survivalburger (scholen)
Patat
Hartige snack
Frisdrank
Consumptiemunten
Weekendtoeslag scholen