Schoolreis Expeditie Robinson

Expeditie Robinson, schoolreis vol avontuur

Schoolreisje met teambuilding en competitie

Expeditie Robinson is een avontuurlijk schoolreisje waarbij de verschillende teams elkaar uitdagen. Door goed samen te werken verdient het team munten, hoe beter de prestatie hoe meer munten. En daarbij gaat het niet alleen om kracht en snelheid, ook creativiteit, handigheid en slimheid worden getest. In de eindstrijd tussen alle teams gaat het erom wie als eerste de vlag hijst. Met de verdiende munten vergroot je je kansen.  

Speelse wedstrijd met uitdagingen

Bij Expeditie Robinson wordt de groep verdeeld in teams die tegen elkaar zullen strijden. Binnen het team moet worden samengewerkt om uitdagingen als vuur maken, boogschieten, puzzels, een hindernisbaan, vlotvaren en de spannende eetproef te overwinnen. 

Actief schoolreisje vol plezier

Expeditie Robinson is een zeer gevarieerd programma; iedereen kan zijn bijdrage leveren aan het team. Alleen door goed samen te werken zal het team veel munten verzamelen. 
Ieder team wordt aangemoedigd door een ervaren begeleider die ook let op de veiligheid en zorgt dat iedereen aan bod komt. Winnen is niet het belangrijkste, plezier hebben wel. 

Praktische informatie

Dit schoolreisje duurt 5 uur, met een tussentijdse pauze. In het arrangement is aan het eind 3/4 uur gereserveerd voor gebruik van de picknickplek, consumpties en het omkleden. Tijdens deze 3/4 uur valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen begeleiders vanuit Outdoorpark SEC Survivals aanwezig.

Vanwege het vlotvaren is een zwemdiploma verplicht. 

Begeleiders vanuit school mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten á € 1,75 bestellen. Dit is voordeliger en zo blijven de uitgaven overzichtelijk.

Voor zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 2,50 p.p.

Eten en drinken tijdens schoolreisje

Dit sportieve schoolreisje is inclusief drie keer drinken en een zakje chips. De chips kunnen worden vervangen door een appel.

Je kunt extra eten bestellen, zoals versgebakken patat, hartige snack of een stoere survivalburger. Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan. 

Aantal deelnemers: 
35 deelnemers
Leeftijd: 
8 t/m 16 jr
Duur: 
5 uur
Prijs: 
€ 25,50
Pakket Categorie: 
Meer informatie: 

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Extra mogelijkheden: 
Survivalburger (scholen)
Patat
Hartige snack
Consumptiemunten
Weekendtoeslag scholen