Schoolreis Survival

Speelse schoolreis survival

Avontuurlijke tocht op het outdoorpark

Tijdens de schoolreis survival gaan de leerlingen met een enthousiaste outdoorbegeleider op avontuur in ons outdoorpark. Ze gaan de uitdaging aan met diverse hindernisbanen, klimwand, junglebrug, waterswing, camotunnels, en nog veel meer leuke onderdelen.

Schoolreis survival vol plezier

Afhankelijk van de leeftijd, motorische ontwikkeling van de deelnemers en de wensen van de school wordt een parcours samengesteld. Onze ervaren begeleiders zorgen dat elke deelnemer op het eigen niveau wordt uitgedaagd. Daarbij is winnen niet belangrijk: plezier staat voorop!  

Praktische informatie

Het schoolreis arrangement kan geboekt worden voor 2 1/2, 3 1/2 of 4 1/2 uur. In het arrangement is 3/4 uur gereserveerd voor gebruik van de picknickplek, consumpties en het omkleden. Tijdens deze 3/4 uur valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen begeleiders vanuit Outdoorpark SEC Survivals aanwezig. 

Begeleiders vanuit school mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten á € 1,75 bestellen. Dit is voordeliger en zo blijven de uitgaven overzichtelijk. 

Voor zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 2,50 p.p.

Je kunt een Schoolreis Survival combineren met een andere activiteit zoals Vlotvaren, Kanovaren of Teambuilding. Bij het boeken kun je alle wensen doorgeven.

Eten en drinken

Het schoolreis arrangement van 2 1/2 uur is inclusief een keer drinken en een zakje chips. Dat kan ook worden vervangen door een appel. Bij een langer arrangement krijgen de leerlingen een extra keer drinken. 

Je kunt extra eten bestellen, zoals versgebakken patat, hartige snack of een stoere survivalburger. Het meenemen van eigen eten en drinken is ook toegestaan. 

Aantal deelnemers: 
45 deelnemers
Leeftijd: 
4 t/m 16 jr
Duur: 
2 1/2, 3 1/2 of 4 1/2 uur
Kies ook: 
vlotvaren, extra uren survival, eten en drinken naar keuze
Prijs: 
€ 11,90
Pakket Categorie: 
Meer informatie: 

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u uitgebreide aanvullende informatie.

Extra mogelijkheden: 
Extra uur Schoolreis
Extra twee uur Schoolreis
Vlotvaren
Survivalburger (scholen)
Patat
Hartige snack
Consumptiemunten
Weekendtoeslag scholen