Schoolreis Survival & Vlotvaren

Speelse Survival en Vlotvaren op het meer

Afwisselend en actief schoolreisje

De Schoolreis Survival met Vlotvaren is een leuk en afwisselend programma voor een actief schoolreisje. Leerlingen gaan op avontuur in ons outdoorpark, en lekker vlotvaren op het mooie meer bij het outdoorpark.

Survival Schoolreis

Met een ervaren outdoorbegeleider gaan leerlingen op avontuur in ons outdoorpark. Ze gaan de uitdaging aan met diverse hindernisbanen, klimwand, waterswing, camotunnels, en meer leuke onderdelen. 

We stellen een parcours samen op basis van de wensen van de school en de mogelijkheden van de leerlingen. Winnen is niet belangrijk; plezier staat voorop!

Waterplezier met Vlotvaren

De leerlingen gaan heerlijk varen op het meer bij Outdoorpark SEC Survivals. De vlotten zijn door ons al grotendeels voorbereid, zodat er veel tijd is om lekker te varen. De leerlingen moeten nog wel de onderdelen aan elkaar knopen - zodat ze toch hun eigen vlot hebben gemaakt. Dan is het zwemvest aan, met z'n vieren op een vlot, en peddelen maar!

Praktische informatie

Alleen deelnemers die in het bezit zijn van een zwemdiploma kunnen meedoen aan het vlotvaren. 

Dit schoolreisje duurt 5 uur. In het arrangement is 3/4 uur gereserveerd voor gebruik van de picknickplek, consumpties en het omkleden. Tijdens deze 3/4 uur valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen begeleiders vanuit Outdoorpark SEC Survivals aanwezig. 

Begeleiders vanuit school mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten bestellen á € 1,75. Dit is voordeliger en zo blijven de uitgaven overzichtelijk. 

Voor zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 2,50 p.p.

Eten en drinken

Dit actieve schoolreisje is inclusief twee keer drinken en een zakje chips. Dit kan ook worden vervangen door een appel.

Je kunt extra eten bestellen, zoals versgebakken patat, hartige snack, of een stoere survivalburger. Het meenemen van eigen eten en drinken is ook toegestaan. 

Aantal deelnemers: 
45 deelnemers
Leeftijd: 
5 t/m 16 jr
Duur: 
5 uur
Kies ook: 
eten en drinken naar keuze
Prijs: 
€ 22,00
Pakket Categorie: 
Meer informatie: 

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u uitgebreide aanvullende informatie.

Extra mogelijkheden: 
Patat
Hartige snack
Survivalburger (scholen)
Consumptiemunten
Weekendtoeslag scholen