Schoolreis Teambuilding NIEUW

Teambuilding, schoolreis vol uitdaging

Voor een speels en sportief schoolreisje

Tijdens het Schoolreisje Teambuilding wordt een speelse wedstrijd gecombineerd met samenwerking binnen een team. Anders dan bij een survival hebben we hier geen wateronderdelen en hindernisbanen en kruipen de deelnemers niet door de modder. De onderdelen van de Teambuilding zijn uitdagend, zeer afwisselend en gericht op samenwerking. Maar altijd staat plezier voorop!

Schoolreis, speelse wedstrijd 

In het Schoolreisje Teambuilding wordt de groep verdeeld in teams die tegen elkaar zullen strijden. De teams gaan samen de uitdaging aan met onderdelen als de dronkenmansrace, vliegend tapijt, spinnenweb, skiloop, twister, lopende brug, en nog veel meer! De keuze van onderdelen hangt af van de samenstelling van de groep en de wensen van de school.

Schoolreis, samen werken, samen plezier

In dit schoolreisje zijn kracht en sportiviteit minder belangrijk. Elk team moet onderling goed afstemmen om te zorgen dat ze samen de uitdagingen volbrengen. Winnen is daarbij niet het belangrijkste, samen veel plezier hebben wel!

Praktische informatie

Dit schoolreisje duurt 2 1/2 uur en kan met een of twee uur worden uitgebreid. In het arrangement is 3/4 uur gereserveerd voor gebruik van de picknickplek, consumpties en het omkleden. Tijdens deze 3/4 uur valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen begeleiders vanuit Outdoorpark SEC Survivals aanwezig. 

Begeleiders vanuit school mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten á € 1,75 bestellen. Dit is voordeliger en zo blijven de uitgaven overzichtelijk. 

Het Schoolreisje Teambuilding kan uitstekend worden gecombineerd met andere schoolreisactiviteiten zoals een Survival, Vlotvaren of Kanovaren. Zo wordt het een hele dag vol actie en plezier!

Voor zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 2,50 p.p.

Eten en drinken tijdens schoolreisje

Dit sportieve schoolreisje is inclusief een keer drinken en een zakje chips. Dit kan worden vervangen door een appel.

Je kunt extra eten bestellen, zoals versgebakken patat, hartige snack of een stoere survivalburger. Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan. 

Aantal deelnemers: 
45 deelnemers
Leeftijd: 
5 t/m 16 jr
Duur: 
2 1/2, 3 1/2 of 4 1/2 uur
Kies ook: 
vlotvaren, extra uren survival, eten en drinken naar keuze
Prijs: 
€ 11,90
Pakket Categorie: 
Meer informatie: 

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Extra mogelijkheden: 
Extra uur Teambuilding
Extra twee uur Teambuilding
Vlotvaren
Patat
Hartige snack
Survivalburger (scholen)
Consumptiemunten
Weekendtoeslag scholen