Schoolreis Zomerspelen NIEUW

Schoolreis Zomerspelen, schoolreisje vol plezier

Voor een speels en actief schoolreisje

De Schoolreis Zomerspelen biedt de school grote vrijheid en een voordelig programma. Voor de Schoolreis Zomerspelen is een speelveld ingericht met heel veel leuke spellen, speelse uitdagingen en veel mogelijkheden voor plezier en ontspanning. Bij dit programma wordt het programma niet bepaald door onze begeleiders, maar kan de school zelf de regie in handen nemen. Een begeleider van SEC Survivals is aanwezig voor uitleg, tips en ondersteuning. 

Schoolreis vol leuke spellen  

De Schoolreis Zomerspelen is geen wedstrijd, maar kan indien gewenst wel zo worden ingericht door de school. Er is heel veel te doen, en dat kan in groepjes of individueel, met competitie of zonder competitie. Dat bepaal je zelf. Wat kun je verwachten? 
Twister, Mega Jenga, Boogschieten, Lopende Brug, Funslangen, Boerengolf, Bungee-run, Gatenkaas, Spinnenweb, Mega-Katapult schieten, Ski-loop, Blikgooien, Springslangen, Spinladder, Mega Voetbalpool, Bamboe Piramide bouwen, Mega Mikado, Bandenpiramide, Jeu de Boules, Yahtzee. Dit kan naar wens worden uitgebreid met extra activiteiten als vlotvaren, survival of kanovaren.  

Schoolreis, samen spelen, samen plezier

Dit schoolreisje kan naar eigen wens worden ingevuld. Van zeer ontspannen, lekker spelen en picknicken tot uitdagend, met een spannende competitie en prijsuitreiking. 
Naast bovengenoemde spellen zorgen wij voor picknickbanken, een overkapping en een ervaren begeleider. 
Het Schoolreisje Zomerspelen is een programma zonder water of modderonderdelen. Deelnemers kunnen natuurlijk wel vies worden, het programma vindt plaats in de natuur. 

Praktische informatie

Dit schoolreisje duurt 2 uur en kan met een uur worden verlengd.  Eventuele consumpties vallen binnen de tijdsduur van het arrangement. 
De begeleiders vanuit school zijn bij dit arrangement actief betrokken bij het programma en worden daarbij ondersteund door een begeleider van Outdoorpark SEC Survivals. 

Begeleiders mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten á € 1,75 bestellen. Dit is voordeliger en zo blijven de uitgaven overzichtelijk. 

Voor zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 2,50 p.p.

Eten en drinken tijdens schoolreisje

Je kunt eten bestellen, zoals versgebakken patat, hartige snack of een stoere survivalburger. Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan. 

Aantal deelnemers: 
45 deelnemers
Leeftijd: 
4 t/m 16 jaar
Duur: 
2 uur of 3 uur
Prijs: 
€ 8,50
Meer informatie: 

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Extra mogelijkheden: 
Extra uur Zomerspelen
Vlotvaren
Survivalburger (scholen)
Patat
Hartige snack
Consumptiemunten
Weekendtoeslag scholen