Vrijgezellen Paintball & Survival

Een avontuurlijk uitje vol actie!

Leuke en spannende paintball-games

Dit arrangement start bij Gladiator Sports in Almere, het grootste paintball-park van Nederland. In een drie uur durend programma bezoek je verschillende speelvelden en speel je diverse leuke games. Bijvoorbeeld Capture the Flag, Save Your Captain, Piggy Hunt en Hold the Fort. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een camouflagepak, paintball masker, semi-automatisch paintballgeweer en 100 paintballs. Extra paintballs zijn bij te bestellen.

Ontspannen met koffie of thee

Het programma gaat verder bij Outdoorpark SEC Survivals Almere. Je wordt ontvangen met koffie of thee en maakt kennis met onze outdoorbegeleider.

Uitdagende survival

In een twee uur durende survival ga je vervolgens de uitdaging aan met junglebruggen, hindernisbanen, camotunnels, boogschieten en andere sportieve onderdelen. Afhankelijk van de samenstelling en wensen van de groep wordt gekozen voor een extra uitdagende of meer ontspannen en hilarische survival. 
Je kan ook kiezen voor een Survival XL. Deze duurt drie en half uur en bestaat uit twee delen, een pittig low-rope parcours en boogschieten met daartussen een pauze met drankje en survivalburger. Zie ook het arrangement "Survival XL" op deze pagina voor meer informatie. De meerprijs voor het combipakket met de Survival XL is € 11,00 pp. Je kan deze keuze aangeven bij "opmerkingen' in de boeking.

Gezellig afsluiten op ons terras

Na de survival kan je gezellig napraten op ons terras of in de Pandahut. Dit arrangement kan worden uitgebreid met koffie met gebak, een borrel met hartige hapjes of een heerlijke barbecue. Zo wordt het echt een feestelijke dag!
In overleg is het mogelijk om eten en/of drinken tussen de twee programmaonderdelen te reserveren in plaats van na afloop.

Standaard is dit arrangement inclusief koffie/thee in de pauze.

Aantal deelnemers: 
6 deelnemers
Leeftijd: 
vanaf 18 jr
Duur: 
3 + 2 uur
Kies ook: 
fotoshoot, eten en drinken naar keuze
Prijs: 
€ 52,50
Meer informatie: 

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Extra mogelijkheden: 
Survivalburger
Onbeperkt drankjes i.c.m. bbq
Barbecue
Fotoshoot