Vrijgezellenfeest Survival

Uitdagende en gezellige survivaltocht

Actief vrijgezellenuitje voor bikkels

Sportief, pittig en reuze gezellig – dat is een vrijgezellenfeest bij SEC Survivals! Met een survival op ons outdoorpark word je flink uitgedaagd - en de vrijgezel krijgt natuurlijk de meest aandacht. Na afloop kan je lekker bijkomen van de inspanning met een borrel of barbecue. 

Herfst en winter

In de herfst en winter wordt de survival aangepast aan het weer. Dan doen we geen wateronderdelen en zorgen we dat je lekker warm blijft. Is het weer ineens heel slecht? Maak dan gebruik van onze goed weer garantie!

Laat je uitdagen op ons outdoorpark

Test je fysieke kracht en mentale discipline met een survival. Overwin samen met je vrienden de obstakels op ons outdoorpark – een pittig low rope parcours, een uitdagende boogschietbaan, avontuurlijke junglebruggen en hindernisbanen – en meer! Wie wint is niet belangrijk; teamwork staat centraal. 

Uitdaging op maat

Onze activiteiten worden altijd aangepast aan de mogelijkheden en wensen van de deelnemers – we kunnen het zo pittig of juist ontspannen maken als gewenst. Zo wordt iedereen op zijn of haar eigen niveau uitgedaagd – en heeft iedereen plezier.

Leuke combinaties

Een vrijgezellensurvival kan je goed combineren met een van onze andere activiteiten zoals een workshop boogschieten of een kanotocht. Bel ons over de mogelijkheden: 036-5384855.  

Lekker eten en drinken

Na het outdoorprogramma kan je heerlijk ontspannen op ons terras of in de Pandahut met een hapje en drankje. Natuurlijk is er veel meer mogelijk, zoals lunch, high tea, borrel of een feestelijke bbq. Op onze pagina eten en drinken vind je meer informatie.

Standaard is het arrangement inclusief ontvangst met koffie/thee. 
Vrijgezellensurvival, 2 uur durend programma € 24,50, extra uur € 7,50

Aantal deelnemers: 
6 deelnemers
Leeftijd: 
vanaf 16 jr
Duur: 
2 of 3 uur
Kies ook: 
fotoshoot, eten en drinken naar keuze
Prijs: 
€ 25,50
Meer informatie: 

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Extra mogelijkheden: 
Extra uur Vrijgezellensurvival
Voetbalgolf - Footgolf
Fotoshoot
Survivalburger
Barbecue
Onbeperkt drankjes i.c.m. bbq