VeBON & RECRON

SEC Survivals is aangesloten bij VeBON en RECRON

Gecertificeerde kwaliteit en veiligheid

VeBON lidmaatschap voor kwaliteit en veiligheid

SEC Survivals is aangesloten bij VeBON, de vereniging van buitensport ondernemingen in Nederland. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat wij veilig werken, continu de kwaliteit verbeteren en aandacht besteden aan natuur en milieu. VeBON zet zich in om de buitensport op een hoger plan te brengen. Dit doet zij door strenge toelatingseisen te hanteren, maar ook door opleidingen aan te bieden aan haar leden, kennis en ervaring te delen en regelmatige controles te doen op het gebied van veiligheid en verantwoorde bedrijfsvoering. Lees meer over VeBON.

Tüv gecertificeerd voor veiligheid

SEC Survivals is Tüv-gecertificeerd, dat betekent dat wij voldoen aan de zwaarste veiligheidseisen voor de buitensport. Lees meer over de Tüv veiligheidsnorm.

Iedereen is goed verzekerd

VeBON leden zijn goed verzekerd, alle bedrijven beschikken over een aansprakelijkheidsverzekering voor buitensportbedrijven. Dit houdt dat wij voor alle deelnemers aan onze activiteiten een aansprakelijkheidsverzekering hebben afgesloten.

 

 

logo van VeBON     logo Tüv veiligheids keurmerk

 

SEC Survivals is aangesloten bij RECRON

Recron lidmaatschap voor kwaliteit en betrouwbaarheid

SEC Survivals is lid van de RECRON, de vereniging voor recreatieondernemers. Dit betekent dat wij werken aan veiligheid, betrouwbaarheid, kennis en kunde en zekerheid voor u als klant van SEC Survivals. Uw rechten als klant zijn goed geregeld door heldere leveringsvoorwaarden die zijn opgesteld in overleg met de consumentenbond en ANWB. Lees meer over RECRON.

 

logo RECRON