Veelgestelde vragen

Boeken & betalen

Het is raadzaam om zo vroeg mogelijk te boeken. Met name op woensdagmiddag en in het weekend is het erg druk en kan een bepaalde datum of tijd snel volgeboekt zijn.

Boeken bij SEC Survivals gaat online. Op deze website kies je het arrangement waar je gebruik van wilt maken.
Je klikt op de knop 'Boeken&Beschikbaarheid' bij het arrangement of op de knop 'Boek nu' bovenaan deze pagina en wordt door het bestelmenu geleid.
Als je alles hebt ingevuld klik je op de knop "Boek!" en wij ontvangen de reservering. 
Je reservering is dan nog niet definitief. De reservering wordt eerst door ons gecontroleerd en verwerkt.
Vervolgens ontvang je de definitieve bevestging van je boeking.
Als er onduidelijkheden zijn nemen wij eerst contact met je op. 
Bedrijven en scholen kunnen vooraf een offerte aanvragen.

Je ontvangt direct na het boeken een e-mail waarin wij de reservering bevestigen. Je boeking is dan nog niet definitief, maar wordt eerst door ons gecontroleerd. Als dit in orde is ontvang je van ons de bevestiging van de boeking. Bij deze bevestiging ontvang je ook de algemene voorwaarden en tips ter voorbereiding op de survival. Lees dit goed door. Als wij nog vragen hebben over de boeking, nemen wij contact met je op voordat wij een bevestiging versturen.

De bevestiging ontvang je doorgaans binnen 1 á 2 dagen nadat je geboekt hebt. Is dit niet het geval?
Direct na het boeken heb je een automatisch gegenereerde e-mail gekregen met de melding dat wij je reservering hebben ontvangen. Daarin staat het boekingsnummer. Je kunt ons bellen waarom je nog geen bevestiging van de boeking hebt ontvangen op 036-5384855 of een e-mail sturen: info@sec-survivals.nl.

 

Je kunt kiezen of je direct bij het online boeken betaalt met iDEAL of dat je op de dag zelf betaalt. In dat laatste geval geven wij vanwege de veiligheid de voorkeur aan een pinbetaling.
Bedrijven en scholen kunnen op basis van een factuur betalen. Betaling moet dan vooraf plaatsvinden.
Bij evenementen als Pinkster Event, Moederdag, Halloween en gelijksoortig, kan alleen met iDEAL betaald worden. 

Kleding en praktische tips

Vijf minuten voor aanvang wordt je verwacht bij SEC Survivals. Je kunt je melden in de Pandahut.

Dit hangt af van het arrangement dat je geboekt hebt. Voor iedereen geldt dat de activiteiten plaatsvinden in de natuur. Kleding en schoenen kunnen dus vies worden. Neem je deel aan een survival, Outdoor Games of Expeditie Robinson, dan kan je het beste oude kleding aantrekken die tegen een stootje kan of mag beschadigen en erg vies mag worden. Dat geldt ook voor de schoenen. Kleding en schoenen kunnen beschadigen! Draag geen waardevolle kleding of schoenen!
Voor een survival neem je schone kleding, ondergoed, schoenen en handdoek mee om na afloop om te kleden, plus een grote plastic tas om de vuile kleding in te vervoeren. Op het terrein zijn kleedtenten beschikbaar. Neem geen waardevolle spullen mee. Meer informatie lees je op onze pagina Voorbereid op pad.

Kleding die blijft liggen wordt niet bewaard. Controleer dus bij vertrek of bij het ophalen van kinderen na afloop van het outdoorarrangement, of alle kleding is meegenomen. 

Als het regent of waait gaat het outdoorprogramma gewoon door. Deelnemers kunnen dan het best een regenjas meenemen. Alleen bij extreem slecht weer nemen wij contact met je op om te overleggen of de boeking kan worden verplaatst naar een andere datum. Onze ervaring is dat dit zelden nodig is. Van 1 oktober tot 1 april hebben we speciale arrangementen voor het najaar en de winter. Ook het gewone programma blijft beschikbaar. De activiteiten worden altijd aangepast aan de weersomstandigheden.
Vind je het weer te slecht en wil je annuleren? Daar doen wij niet moeilijk over. Voor de meeste arrangementen geldt de GOED WEER GARANTIE . Je kunt u kosteloos annuleren tot 3 uur voor aanvang (let op de voorwaarden).

Wat is er mogelijk?

Bij alle arrangementen kan je kiezen voor eten en drinken. De survivalburger die wij aanbieden vormt geen volledige maaltijd, maar is bedoeld om de lekkere trek te stillen na de inspanning. Een arrangement voor kinderen met patat, een snack en limonade is voldoende voor hongerige kids. In de Pandahut kan je terecht voor meer eten en drinken. Daar verkopen we koffie, thee, fris, bier, wijn, ijs, snacks, patat etc. Je kan ook een lunch, barbecue of buffet reserveren bij SEC Survivals.
Meer lees je op onze pagina eten en drinken

De begeleider van SEC Survivals neemt tijdens de survival foto’s van de activiteiten en deelnemers. Ruim 40 foto’s worden (onbewerkt) op een USB-stick gezet. Na afloop van de survival kan je de foto’s direct meenemen. De kosten zijn € 13,50.  Vanwege het risico op beschadiging kunnen wij geen camera van anderen meenemen. Een fotoshoot is beperkt beschikbaar, reserveer daarom zo vroeg mogelijk.

Er zijn open buitendouches beschikbaar waar deelnemers zich na de activiteiten met warm water kunnen afspoelen (met kleding of zwemkleding aan). 

Wij proberen voor iedereen toegankelijk te zijn. Dat hoort bij onze streven om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. (lees meer). Regelmatig ontvangen wij groepen bezoekers met geestelijke of lichamelijke beperkingen. Wij zorgen voor een passend en vooral leuk programma.

Wij verkopen kadobonnen van iedere gewenste waarde. Lees meer over de Kadobon

Overige vragen

Je kan op alle dagen van de week van 9.00 uur tot 23.00 uur bij ons terecht voor activiteiten. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 9.00 uur tot 19.00 uur op 036-5384855. Als gevolg van drukte, grote evenementen of trainingen kan het zijn dat je gevraagd wordt een voice-mailbericht achter te laten. Wij bellen je dan later terug. Je kan ook een e-mail sturen: info@sec-survivals.nl of via de contactpagina op de website.

Outdoorpark SEC Survivals heeft een collectieve verzekering afgesloten voor alle survivaldeelnemers. Wij doen er alles aan om onveilige situaties te voorkomen en werken met strenge veiligheidsprocedures. Mocht er onverhoopt toch een ongeval plaatsvinden dan biedt onze, specifiek voor de buitensportbedrijven ontwikkelde, verzekering dekking voor eventuele schade.

We combineren groepen alleen bij vakantie-uitjes en open inschrijvingen. In alle andere gevallen worden groepen niet samengevoegd. Wel kan een grote groep worden opgedeeld in kleinere groepen om te zorgen dat de begeleiders goed overzicht kunnen houden en alle deelnemers voldoende aan bod komen. Een groep kan soms ook gezamenlijk van start gaan, maar bij bepaalde onderdelen gesplitst worden. Hiermee willen we voorkomen dat er lang op elkaar gewacht moet worden bij onderdelen. 

Het omkleden vindt plaats binnen de opgegeven tijdsduur. Een survivalburger wordt na afloop op het terrein gegeten en valt ook binnen de opgegeven tijd.
Voor het overige geldt dat eten buiten de opgegeven tijdsduur valt. 

Vanwege de veiligheid. De aanwezigheid van ouders leidt kinderen af en daagt soms uit tot onrustig gedrag. Daarnaast gaan kinderen de aandacht verdelen over de begeleider en aanwezige ouders. Bij mindervalide kinderen is het, na overleg, wel mogelijk dat ouders of verzorgers meegaan met een survival.

In de Pandahut of op ons terras ben je altijd welkom. Tip: neem een boek of tijdschrift mee. In de omgeving van SEC Survivals is ook veel te beleven. Je kunt wandelen, een museum bezoeken of winkelen in Almere-Stad. Wij hebben een aantal suggesties op een rijtje gezet. (lees meer)

Natuurlijk de tijdsduur, maar dit heeft ook gevolgen voor het programma. Met een drie uur durende survival kunnen deelnemers meer onderdelen doen op ons outdoorterrein. Onze ervaring is dat kinderen vanaf 8 jaar een lang programma goed aankunnen. Ook als je met een grotere groep komt, ongeveer vanaf 10 deelnemers, is een langere survival aan te raden.