Verantwoord & veilig

Verantwoord en veilig ondernemen

SEC Survivals neemt verantwoordelijkheid

Natuur

De outdooractiviteiten vinden plaats in ons park in boswachterij Almeerderhout in Almere, Flevoland. De programma's zijn zo opgezet dat er geen schade wordt aangebracht aan de omgeving. Daarnaast dragen wij actief bij aan het onderhoud van het gebied zodat iedereen kan blijven genieten van de natuur.

Veiligheid

Outdoorpark SEC Survivals kiest voor veilige outdooractiviteiten. Bij ons vind je geen extreme uitdagingen of gevaarlijke onderdelen. Wij bieden actieve ontspanning waarbij plezier voorop staat. Een beetje spanning en uitdaging hoort erbij, maar dit zal nooit leiden tot onveilige situaties.

Gecertificeerde kwaliteit en veiligheid

Outdoorpark SEC Survivals is aangesloten bij VeBON, de vereniging van buitensport ondernemingen in Nederland. Dit betekent dat wij veilig werken, continu de kwaliteit verbeteren en aandacht besteden aan natuur en milieu. VeBON zet zich in om de buitensport op een hoger plan te brengen. Dit doet zij door strenge toelatingseisen te hanteren, opleidingen aan te bieden, kennis en ervaring te delen en regelmatige controles te doen op het gebied van veiligheid en verantwoorde bedrijfsvoering. Lees meer over VeBON.

Outdoorpark SEC Survivals is Tüv-gecertificeerd, dit betekent dat wij voldoen aan de zwaarste veiligheidseisen voor de buitensport. Lees meer over de veiligheidsnorm.

VeBON leden zijn goed verzekerd. Dit houdt dat wij voor alle deelnemers aan onze activiteiten een aansprakelijkheidsverzekering hebben afgesloten.

Outdoorpark SEC Survivals is lid van de RECRON, de vereniging voor recreatieondernemers. Dit betekent dat wij werken aan veiligheid, betrouwbaarheid, kennis en kunde en zekerheid voor jou als klant van SEC Survivals. Je rechten als klant zijn goed geregeld door heldere leveringsvoorwaarden die in overleg met de Consumentenbond en ANWB zijn opgesteld. Lees meer over RECRON.

Diversiteit

Wij vinden het belangrijk dat iedereen ongeacht een beperking bij SEC Survivals terecht kan. Wij bieden graag onze jarenlange ervaring met specifieke doelgroepen aan.

 

logo van VeBON           logo Túv veiligheids keurmerk           logo RECRON